Mitä?

Videot ja valokuvaus ovat Hillside Visualsin juttu. Niillä tuodaan ihmisten ja brändien viestejä ja tarinoita eloon tyylikkäällä ja kiinnostavalla tavalla, joka jää mieleen.

Videokuvaus

Nykymaailman infotulvassa voimakas video on erittäin hyvä tapa saada ihmiset pysähtymään hetkeksi, sinulle tärkeän viestin äärelle. Olipa sinulla toiveissa sitten yrityksen, tuotteen tai tapahtuman esittely, brändivideo, kustannustehokas somevideo tai artistin musiikkivideo, niin ota yhteyttä ja juonitaan yhdessä projekti, joka toimii parhaiten juuri sinun tarpeeseen.

Valokuvaus

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Niinpä paras tapa tutustua mun tyyliin kuvaajana on tsekata portfolio. Sama fraasi on hyvä muistaa, jos suunnittelet esimerkiksi yrityksellesi uuden brändin, verkkosivujen, tuotteen tai some-kampanjan julkaisemista. Laadukkaat ja persoonalliset kuvat vaikuttavat super paljon brändimielikuvaan.

Kuka?

Olen Tuomas Mikkonen, video- ja valokuvaaja lähtöisin Jyväskylästä. Olen myös intohimoinen musiikin ystävä, hyvinvointi nörtti ja pienen tyttären isä. Olen valokuvannut ammatikseni ja toiminut yrittäjänä vuosia, ja pyörähtänyt myös markkinointiviestintämaailmassa. Paluu yrittäjyyteen on yhtä kuin Hillside Visuals – ketterä, visuaalinen ja tinkimätön video- ja valokuvauskumppanisi. Asun Jyväskylässä, mutta teen kuvauksia missä vain.

Tuomas Mikkonen

Olen Jyväskyläläinen, rauhallinen ja paljon hymyilevä tyyppi, jota on aina kiinnostanut visuaaliset asiat. Pelasin jääkiekkoa nuoruuteni ja tein sitä ammatiksenikin, josta jäi paljon hyvää henkistä pääomaa. Urheilijat kasvaa pienestä pitäen kilpailun luomassa paineessa ja oppivat jo varhain tulosvastuun. Niinpä en ole kauhea stressailija, mutta suhtaudun todella intohimoisesti ja perfektionistisesti työni laatuun. Mistä myös asiakkaat hyötyy ja tykkää. Rento ote tekee myös monelle kuvattavalle jännittävistä kuvaustilanteista miellyttäviä ja siitä olenkin saanut paljon hyvää palautetta.

Tärkeä henkilökohtainen teema viime vuosina on ollut hyvinvointi edellä eläminen. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tutkimisen tiimoilta syntyi myös vaimon kanssa yhteinen Youtube kanava Wholesome Season. Meditointi mainittakoon mm. yhdeksi tärkeäksi työkaluksi, joka tuo myös paljon luovuutta ja keskittymiskykyä työhönkin. Visuaalisten juttujen lisäksi viihdyn mm. monipuolisista sporttailuista, avantouimisesta & kaikenlaisten musiikkiin ja hyvinvointiin liittyvien ilmiöiden tutkimisesta.

Voit tutustua lisää mun tarinaan tästä Iltasanomien jutusta.

Videossa alapuolella vähän fiiliksiä millä lähdin uutta brändiä tekemään helmikuussa 2020.

Ota yhteyttä

Laita rohkeasti viestiä alapuolella olevalla lomakkeella, suora email tai soita. Kerron mielellään lisää palveluista & hinnoista jne.

tuomas@hillsidevisuals.fi
p. +358407160878.    Käsittelemme henkilötietoja tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Lisätietoja tietosuojaselosteesta pyydettäessä.

    Somet