Rekami – Lukot feat. Aina

Category
Musiikkivideo, Video
Tags
Aina, Monsp, musicvideo, musiikkivideo, Rekami, video, Warner
About This Project

Rekami – Lukot feat. Aina on Hillside Visualsin musiikkivideo debyytti. Käsikirjoitusta tehtiin yhdessä artistien kanssa, muuten all inclusive -tyyppinen videotuotanto: ohjaus, kuvaus, leikkaus & grade.

Client testimonial

”Sain levy-yhtiöltäni pyynnön järjestää uusia promokuvia, ja asia stressasi aluksi hyvin paljon, koska en viihdy lainkaan kameran edessä. Tuomas otti oman kamerakammoni erinomaisesti huomioon heti ensimetreiltä asti, eikä stillikuvien ottaminen tuntunutkaan niin vaivaannuttavalta mitä olin pelännyt. Rento mutta ammattimainen ote takasi sen, että kuvista tuli parhaat promostillit mitä minusta on otettu ja oli selvää, että haluan tehdä Tuomaksen kanssa yhteistyötä jatkossakin.

Kuullessani Tuomaksen kiinnostuksesta videokuvausta kohtaan, olin heti yhteydessä häneen, koska tiesin, että hänellä on ainutlaatuista visuaalista silmää ja hän tuntee myös alan millä itse operoin. Nyt ollaankin jo tehty yhteensä 3 musiikkivideota, joista Lukot oli ensimmäinen.

Jos stillikuvien kanssa kaikki meni nappiin, niin videoiden osalta kaikki odotukset ylittyivät myöskin täysin. Projektien jokainen vaihe tehtiin jokainen pienikin yksityiskohta huomioon ottaen. Valmisteluihin panostettiin, kuvauksien aikana ohjaustyö oli selkeää ja pystyin luottamaan koko ajan siihen, että kuvaaja todellakin tietää mitä hän tekee huolimatta siitä, että itseltäni puuttuu kyky nähdä miltä kaikki tulee lopullisessa versiossa näyttämään. Tuomaksen määrätietoisuus ja kekseliäisyys tehdä luovia ja isoja ratkaisuita tuli esiin jokaisella kuvauskerralla.”

-Lauri Pihlman / Artisti Rekami