Studio Laive

Category
Brändikuvaus
Tags
brändikuvaus, fiiliskuvia, hyvinvointi, jooga, jyväskylä, meditointi, mindfulness, StudioLaive
About This Project

Brändi- ja fiiliskuvia jooga- ja hyvinvointistudio Studio Laivelle.

 

Client testimonial

”Kuvat, joita Tuomas otti, ovat olleet meidän nettisivujen ja koko brändimme visuaalisen ilmeen pelastus! Kuvien avulla ollaan pystytty herättämään hyvää fiilistä ja oloa, jota joogassa toivomme ihmisille ennen kaikkea välittyvän. On huippua, että Tuomas osaa tallentaa kameralle tunteita tosi aidolla ja luonnollisella tavalla.”
 
”Vaikka kuvissa oleminen yleensä tuntuu vähän jännittävältä ja joskus ahdistavaltakin, Tuomaksen kanssa ei ollut tätä ongelmaa! Hän ohjasi meitä luontevasti ja vinkkaili esimerkiksi, mihin eri asetteluissa kannatti suunnata katse. Hänen tapansa tehdä asioita rauhallisesti loi rennon tunnelman ja kuvausessio eteni jouhevasti. Oli helpotus, kun Tuomaksella oli selkeä visio ja konkreettisia ehdotuksia, minkälaiset kuvat kirkastavat brändiämme!”
 
”Oltiin tosi vaikuttuneita, kun saatiin Tuomaksen ottamat kuvat käsiimme. Kuvat olivat kauniita ja persoonallisia, ja niistä välittyi rauhaa, kiitollisuutta ja levollisuutta. Juuri niitä asioita, jotka ovat yrityksemme toiminnassa tärkeitä.”
 
-Elviira ja Kaisa / Jooga- ja hyvinvointistudio Laiven omistajat